Japora-Ceasuri.ro Log in  |  Cosul tau de cumparaturi Cosul tau
contine 0 produs(e)
COMENTARII CUM CUMPAR GARANTIE LIVRARE RETURNARE CONTUL MEU CONTACT

CEASURI RETRO

Ceasuri barbatesti

Ceasuri dama

OFERTE SPECIALE

Ceasuri ieftine

Japora-Ceasuri.ro | Gama completa de ceasuri Casio
Home
CASIO EDIFICE
CASIO G-SHOCK
CASIO PRO TREK
CASIO OUTGEAR
RADIO CONTROLLED
CASIO STANDARD
CASIO BABY-G
CASIO SHEEN
CASIO DATA BANK
CASIO LINEAGE
CEASURI SEIKO
CEASURI CITIZEN
CEASURI ORIENT
CEASURI LORUS
CEASURI BARREL
CEASURI HEAD
CEASURI JUNKERS
CEASURI MARK MADDOX
CEASURI TIMEX
CEASURI TW STEEL
CEASURI ATLANTIC
CEASURI BULOVA
CEASURI MICHAEL KORS
CEASURI NAUTICA
CEASURI EMPORIO ARMANI
CEASURI HUGO BOSS
CEASURI TIMECODE
CEASURI EXECUTIVE
CASIO SPORT
CEASURI GUESS
ACCESORII CEASURI
    Curele (Bratari)
CEASURI SPECIALE
    SmartWatches
    Ceasuri de perete
    Ceasuri de birou
    Ceasuri pentru copii
Ceasuri INVICTA
CEASURI CALVIN KLEIN
CEASURI SWISS MILITARY HANOWA
Marci
Informatii utile
Ceasuri recomandate
Ceas unisex Casio STANDARD A168WA-1YES Retro
Ceas unisex Casio STANDARD A168WA-1YES Retro
157.76 RON
109.50 RON (TVA inclus)
PROGRAM DE LUCRU
Program comenzi online :
Permanent 24 h

Program expedieri colete:
Luni - Vineri    10:00 - 14:00

Program asistenta :
Luni - Vineri    10:00 - 18:00
Oferte speciale
Ceas barbatesc Timex TW4B06600 Expedition
Ceas barbatesc Timex TW4B06600 Expedition
399.75 RON
229.50 RON (TVA inclus)
Oferte speciale ceasuri la japora-ceasuri.ro
Vezi toate modelele recomandate de ceasuri Casio

Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access
Model: GWN-Q1000-1AER

Pret: 4718.45 RON
(TVA inclus)

Produsul este disponibil in aproximativ 3-5 zile lucratoare de la data efectuarii comenzii
Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access
Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart AccessCeas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart AccessCeas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access
Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart AccessCeas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart AccessCeas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access
Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access by Casio
Garantie: 24 luni
Ceasul este original, nou, livrat in cutie proprie, cu factura, certificat de garantie pe 2 ani si manual de utilizare.
Tip: Ceas barbatesc

CASIO anunta un progres major în gama GULFMASTER - ceasuri concepute pentru a rezista la rigorile oceanelor lumii, cu aceste noi modele care vin echipate cu patru senzori.
Aceste modele sunt concepute pentru a oferi informatii vitale despre conditiile in permamanenta schimbare pentru echipajele de paza de coasta, care raspund la situatii de urgenta pe mare agitata. Pe lânga faptul ca sunt primele modele G-SHOCK analogice echipate cu un senzor de adâncime, aceste modele, sunt de asemenea echipate cu un senzor de presiune barometrica, care poate fi utilizat pentru a prezice schimbarile meteorologice viitoare, un senzor de temperatura care detecteaza modificarea temperaturii aerului si a apei, si o busola digitala, care poate fi utilizata pentru a determina directa vântului si mareea. O functie de corectie automata a nivelului detecteaza unghiul ceasului în timpul citirilor cu busola digitala si compenseaza astfel în mod corespunzator, ceea ce ajuta sa se asigure o citire corecta într-o barca care se balanseaza. Un cadran la ora 5 este utilizat pentru a alerta purtatorul de schimbarile bruste ale presiunii barometrice, si actioneaza ca un Grafic Maree pentru a indica informatii de maree înalta si maree joasa. Un motor cu bobina dubla dirijeaza un ac retrograd de pe cadran pentru a oferi purtatorului un feedback instantaneu asupra mediului natural în continua schimbare.
O noua carcasa consolidata cu fibra de carbon extrem de rigida adauga un grad mai mare de duritate. Butoanele sunt structurate din tevi metalice si garniturile inelare triple pentru o durabilitate mai mare si rezistenta la apa. Capacul din spate rezistnt la socuri si cureaua de uretan creeaza o potrivire confortabila pe încheietura mâinii. Totul despre aceste modele este proiectat si construit pentru utilizarea maritima.
Toate acestea si multe alte dotari fac din GULFMASTER ceasul care va ajuta sa faceti fata la provocarile conditiilor maritime.

 • Senzor cvadruplu

Contor adancime
Busola digitala
Barometru / Altimetru
Termometru

 • Grafic Maree/ Informatii despre Luna
 • Marcaj temporal
 • Radio-controlat (MULTIBAND 6)
 • Alimentare solara TOUGHSOLAR
 • Corectia automata a pozitiilor de origine a acelor
 • Lumini duble LED Super Iluminator
 • Geam din Cristal safir

Smart Access
Un comutator coroană electronică şi utilizarea a mai multe motoare se îmbină pentru permite operarea simultană, fără conflicte, a mai multor funcții și comutarea lină între funcţii.

TOUGH MOVEMENT
Mecanism analogic subţire, original CASIO, facut posibil de montajul hibrid, protejează împotriva deteriorării și permite corecţia automată a poziției de origine a acelor ceasului, care vă ajută să păstrați în permanenţă ora corectă.

TOUGH SOLAR 
Solar Tough asigură o funcționare stabilă chiar și atunci când se utilizează funcții mari consumatoare de putere.

WAVE CEPTOR (RADIO CONTROLLED) 
Primește semnale de calibrare orară și corectează automat ora.

MULTIBAND 6
Permite recepția semnalelor de calibrare orară de la unul din șase transmițătoare de pe glob: Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, China, și Japonia (două emițătoare).

 • Repere si aratatoare fosforescente
 • Rezistent la socuri
 • Alimentat solar
 • Iluminare dubla LED:
 • Iluminare LED pentru fata ceasului (Full auto-iluminare a cadranului cu LED, selectarea duratei de iluminare; cu Afterglow);
 • Iluminare a afisajului cu LED-uri pentru afisajul digital (Full auto-iluminare a afisajului cu LED-uri - dezactivarea automata a functiei de auto-iluminare daca este suficienta lumina si activarea ei automata in conditii de slaba luminozitatea sau intuneric; selectarea duratei de iluminare; cu Afterglow)
 • Culoare LED: Alb
 • Ora pe Glob: Afiseaza ora pt. 31 de fusuri orare (48 orase+UTC), Accesul printr-o singura apasare la fusul orar UTC, comutare Ora de Vara on/off; Interschimbare Oras de Origine / Oras Ora globala
 • Receptor semnal radio DCF/MSF/WWVB/JJY/BPC pt. actualizarea timpului: statia DCF77 (Mainflingen, Germania) - frecv. 77.5 kHz, raza: 1500km; statia MSF (Anthorn, Anglia) - frecv. 60.0 kHz, raza 1500km; statia WWWB (Fort Collins, Colorado USA) - frecv. 60.0 KHz, raza 3220km; statiile JJY (Fukushima, Fukuoka/Saga, Japan) - frecv. 40.0 kHz (Fukushima)/ 60.0 kHz (Fukuoka/Saga), raza 1000km; statia BPC (Shangqiu, China) - frecv. 68.5 kHz, raza 1500km; functie de receptie automata (6 ori/zi); functie de receptie manuala;
 • Altimetru: un senzor de presiune detecteaza modificari ale presiunii aerului si transforma aceste date in altitudine; gama masurata: -700 pana la 10000 m (-2300 pana la 32800 ft.); unitate: 1 m (5 ft.); Altele: citiri de altitudine relativa (±100 m/±1000 m), Interval de masurare selectabil: 5 secunde sau 2 minute
  *1 secunda pentru doar primele 3 minute 
  * posibilitate schimbare metri (m)/feet (ft.)
 • Barometru: Interval de afisare: 260 pana la 1100 hPa (7.65 pana la 32.45 inHg); Unitate de afisare: 1 hPa (0.05 inHg); Ac ce indica presiunea diferentiala; Grafic tendinta presiune atmosferica (ultimele 20 de ore de citiri sau ultimele 5 ore de citiri); Informatii despre tendinta presiunii barometrice (sageata indica schimbari majore de presiune) ; Alarma Informatii despre tendinta presiunii barometrice (beep si sageata indica schimbari majore de presiune); posibilitate schimbare hPa/inHg
 • Termometru: gama afisata: -10° la +60° Celsius; unitate: 0.1° C (0.2 grade F); posibilitate schimbare Celsius(°C) in Fahrenheit(°F).
 • Busola digitala: un senzor de directie detecteaza nordul magnetic; 16 puncte de masurare; Interval de masurare: 0 pana la 359°; Unitate: 1°; Masurare continua timp de 60 de secunde; Ac ce indica nordul; Compensarea directiei (figura 8, 3 puncte), Corectie declinatie magnetica, Functia de corectie a nivelului pentru busola.
 • Contor adancime
  Interval de afisare: 0 pana la 50 m (0 pana la 164 ft)
  Unitatate de afisare: 0.1 m (0.5 ft)
  Date salvate automat (Anul, luna si ziua inceperii scufundarii, ora de incepere, timpul de scufundare, adancime maxima)
  *Posibilitate schimbare (m) si feet (ft)
 • Inregistrarea datelor pana la 40 de inregistrari (Altimetru, Contor adancime, presiune barometrica, temperatura, directie, ora (Marcaj timp)) 
 • Grafic maree (nivel maree pt. o data si o ora anume)
 • Date despre luna (vechimea lunii pentru o anumita data)
 • Afisare ore Rasarit/Apus: Ora Rasarit si ora Apus pentru o data anume
 • Cronometru cu sutimi de secunda (1/100 s - 24 ore)
 • Capacitate de masurare: 23:59'59.99''

  Moduri de masurare: Timp scurs, timp intermediar, timpii locului 1 si 2

 • Temporizator (numaratoare inversa) - 1/1 min. - 60 min.
 • Unitate de masurare: 1 secunda
  Interval de temporizare: 60 de minute
  Interval de setare al timpului de pornire a temporizarii: 1 pana la 60 de minute (incrementari de cate 1 minut) 
 • Corectia automata a pozitiilor de origine a acelor ceasului: Aceasta functie verifica in fiecare ora pozitiile de origine ale orarului, minutarului si secundarului (care se pot deregla din cauza socurilor sau a influentei magnetismului) si le corecteaza automat, daca este necesar. 
 • Caracteristica de deplasare a acelor (manual sau auto (in timpul masurarii altitudinii, presiunii barometrice, contorului de adancime si masurarii temperaturii)
 • 5 alarme zilnice
 • Beep la ora fixa
 • Indicator nivel baterie
 • Power saving (ecranul se stinge si acele ceasului se opresc pentru a economisi energie atunci cand ceasul este lasat in intuneric)
 • Durata aprox. de functionare a bateriei:
  6 luni - baterie reincarcabila 
  (perioada de functionare cu utilizare normala fara expunere la lumina dupa incarcarea bateriei) sau 21 luni  - baterie reincarcabila (perioada de operare cand ceasul s-a aflat in intuneric total avand functia Power Save activata dupa incarcarea la maxim a bateriei)
 • Calendar perpetuu (pre-programat pana in anul 2099)
 • Afisare zi, luna si data curenta
 • Afisare ora in format 12h sau 24h
 • Ton la actionarea butoanelor: on/off
 • Masurare Timp
  Analog: 3 ace (ora, minut (acul se misca la fiecare 10 secunde), secunda)
  Digital: Ora, minut, secunda, am/pm, luna, data
 • Geam din cristal safir cu strat anti-reflexie
 • Material carcasa/bezel: Rasina/Otel inoxidabil
 • Curea din rasina (uretan)
 • Coronita infiletata
 • Rezistenta la apa (20 ATM)
  Ceasul a fost testat pentru rezistenta la o presiune de 20 ATM (BAR), echivalentul presiunii exercitate de o coloana de apa de 200 de metri cu sectiunea de 1 cm2. De aceea, este ideal pentru scufundarea fara echipament. Este contraindicat sa apasati butoanele in apa sau sa scoateti coronita ceasului.
 • Precizie: +/- 15 secunde pe luna (fara calibrarea semnalului)
 • Tip baterie: CTL1616
 • Dimensiuni carcasa: aprox. 48.00mm x 57.30mm x 17.00mm (Lungime x Latime x Grosime)
 • Greutate: aprox. 113.00 g
 • Modul: 5477
 • Nota: Ne straduim sa prezentam cat mai exact informatiile despre produsele noastre, totusi uneori, pot sa apara mici inexactitati in specificatii. Pentru mai multe detalii in legatura cu acest produs, vizitati pagina producatorului.

  Inapoi

  Livrare si plata

  Livrarea produselor se face oriunde in Romania prin firma de curierat Fan Courier Express, iar tarifele sunt urmatoarele:

  • Livrare in tara cu Plata ramburs: 15,51 RON (TVA inclus)
  • Livrare in tara cu Plata online cu Cardul/Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda sau pentru Plata prin Virament bancar: 15,51 RON (TVA inclus)

  Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FanCourier se calculeaza un cost suplimetar 1 RON / km.

  Produsul comandat ajunge la dvs. in 24-48 de ore, de obicei urmatoarea zi lucratoare. Puteti specifica in comanda adresa de acasa sau de la serviciu in cazul in care nu sunteti acasa. Daca doriti sa primiti produsele comandate intr-o anumita zi sau la o anumita ora, puteti sa specificati acest lucru cand faceti comanda, si vom inainta informatiile firmei de curierat. Va rugam sa tineti cont ca firma de curierat rapid nu lucreaza duminica, iar sambata pana la ora 14:00.


  Modalitati de Plata
  Va punem la dispozitie urmatoarele modalitati de plata pentru comenzile dumneavoastra la Japora-Ceasuri:

  a. Ramburs (la primirea coletului): In momentul in care primiti marfa, veti plati in numerar curierului contravaloarea coletului. Curierul va va emite chitanta pentru suma platita.

  b. Prin virament bancar (OP): Plata prin transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de firma noastra si īn urma confirmarii telefonice sau pe email a disponibilitatii produselor. Va rugam verificati telefonic sau pe email disponibilitatea produsului inainte de efectuarea viramentului in cazul in care alegeti aceasta metoda de plata. Plata se face catre: SC TEHNIKA SRL, Cod unic īnregistrare: RO16756842, in contul: RO69OTPV190000311202RO01, deschis la OTP BANK TIMISOARA. Expedierea marfii se face imediat dupa intrarea banilor in contul nostru bancar.

  c. Plata online cu Cardul: Plata online cu cardul (personal sau al firmei) se face prin intermediul procesatorului de plati online www.mobilpay.ro. Pentru plata cu cardul nu este perceput nici un comision suplimentar. Cardurile acceptate la plata sunt: VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure. La alegerea optiunii de plata "Plata online cu Cardul/Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda" si plasarea comenzii, veti fi redirectionat catre platforma de plati mobilPay.ro pentru a finaliza tranzactia.
  Procesarea datelor de pe card se face exclusiv de catre procesatorul de plati mobilPay.ro prin intermediul platformei mobilPay.ro. SC TEHNIKA SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

  Plata cu cardul pe Japora-ceasuri.ro, VISA, Mastercard

  d. Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda: Carduri acceptate: Bonus Card, Star BT, Card Avantaj, AlphaCard. La alegerea optiunii de plata "Plata online cu Cardul/Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda" si finalizarea comenzii, veti fi redirectionat catre pagina celor de la MobilPay unde veti alege numarul de rate dorite (de la 2 pana la 6 rate fixe fara dabanda).
  Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Garanti Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

  Plata online cu Cardul in Rate fixe fara dobanda pe Japora-ceasuri.ro, Garanti Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank

  back to menu

  Comanda si garantie

  Pentru ceasuri, Garantia este de 24 luni. Pentru curele sau bratari NU se acorda garantie.

  Pretul produsului Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access include TVA. Stocul si pretul produselor sunt actualizate in timp real.

  Va oferim 3 modalitati de comanda pentru a cumpara acest produs:

  • comanda online - apasati butonul "Adauga in cos" pentru fiecare din ceasurile dorite, in cosul de cumparaturi apasati butonul "Comanda", completati detaliile comenzii dumneavoastra si finalizati comanda.
  • comanda prin email - Puteti comanda produsele dorite si trimitand un e-mail la adresa in care sa indicati codurile produselor pe care doriti sa le cumparati si datele dvs de contact, si veti fi contactat cat mai curand de catre un agent de vanzari din echipa Japora-Ceasuri.ro.
  • comanda telefonica - sunati la 0742-142.322 sau 0770-789.939 si vorbiti cu unul dintre consultantii nostri.

  back to menu

  Autenticitate

  Toate ceasurile sunt noi, originale, au cutie proprie, manual de utilizare si sunt vandute numai cu factura si certificat de garantie!

  Toate curelele sunt originale, noi si sunt vandute numai cu factura.

  Cu noi aveti garantia ca achizitionati un produs de calitate, identic cu fotografiile si specificatiile de pe site si sunteti protejat de legile romanesti si europene privind consumatorii.

  Daca nu sunteti multumit de produsul achizitionat, il puteti returna in 14 zile calendaristice solicitand fie returnarea contravalorii acestuia, fie inlocuirea cu un alt produs.

  back to menu

  Click pentru a Primi
 notificari privind acest model de ceas

  Opinia cumparatorilor

  Momentan nu exista comentarii īn legatura cu acest model de Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access

       Scrie
 propriul tau Comentariu despre acest produs
  Produsul vizualizat:  Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart A
  Ceasuri recomandate
  Ceas unisex Casio Data Bank DB-360GN-9A 10-Year Battery Life Retro
  Ceas unisex Casio Data Bank DB-360GN-9A 10-Year Battery Life Retro
  297.35 RON
  229.50 RON
  Ceas unisex Casio STANDARD A168WG-9B Retro
  Ceas unisex Casio STANDARD A168WG-9B Retro
  252.43 RON
  189.50 RON
  Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-1BER Retro
  Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-1BER Retro
  301.12 RON
  219.50 RON
  Ceas unisex Casio Standard AQ-230GA-9D Retro
  Ceas unisex Casio Standard AQ-230GA-9D Retro
  233.69 RON
  Ceas unisex Casio STANDARD A168WEC-3 Retro Camouflage
  Ceas unisex Casio STANDARD A168WEC-3 Retro Camouflage
  209.29 RON
  149.50 RON
  Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-9BER Retro
  Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-9BER Retro
  301.12 RON
  199.50 RON
  Ceas unisex Casio Standard A159WGEA-1EF Retro
  Ceas unisex Casio Standard A159WGEA-1EF Retro
  308.29 RON
  209.50 RON
  Ceas unisex Casio Data Bank DB-360N-1A 10-Year Battery Life Retro
  Ceas unisex Casio Data Bank DB-360N-1A 10-Year Battery Life Retro
  230.23 RON
  154.50 RON
  Ceas unisex Casio Standard A168WEGC-5EF Retro
  Ceas unisex Casio Standard A168WEGC-5EF Retro
  358.01 RON
  239.50 RON
  Opinia cumparatorilor
  Scrie
 propriul tau Comentariu despre acest produsScrie propriul tau comentariu īn legatura cu acest model de ceas!
  Cautare avansata
  Cauta dupa: Pret intre:
  si RON
  Categorie:



  Notificari produs
  Click pentru a Primi
 notificari privind acest model de ceasVreau sa fiu notificat in legatura cu produsul Ceas barbatesc Casio G-Shock GWN-Q1000-1AER Gulfmaster MultiBand 6 Solar Smart Access
  Oferte speciale
  Ceas barbatesc Timex Weekender TW4B04200
  Ceas barbatesc Timex Weekender TW4B04200
  512.30 RON
  319.50 RON (TVA inclus)
  Ceasuri recomandate
  Vezi ceasurile din promotie
  Categorii stiri

  Ultimele stiri





  Modele noi de ceasuri
  Ceas dama Casio Standard LTP-1393L-2AVDF
  Ceas dama Casio Standard LTP-1393L-2AVDF
  324.69 RON
  Detalii
   

  JAPORA-CEASURI.RO | Stil si precizie japoneza - Ceasuri de mana, ceasuri barbatesti, ceasuri dama, ceasuri desteptatoare

  Informatii de contact

  Telefon:   0742-142.322
     0770-789.939
      0356-006.907
  2009 - 2018 JAPORA-CEASURI.RO
  Toate drepturile rezervate.
  CUI: RO16756842, Reg.Com.: J35/2593/2004
  S.C. Tehnika S.R.L.
  Japora-Ceasuri pe Facebook JAPORA pe Facebook

  Toate drepturile rezervate S.C. TEHNIKA S.R.L. © Copyright 2009 - 2018.
  C.U.I.: RO 16756842, Nr. Reg.Com.: J35/2593/2004, Adresa: Str. Salciei nr.1, Timisoara, Romania.
  Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real. Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
  Japora este marca inregistrata cu Certificatului de inregistrare a marcii nr. 132141 din 04.03.2014, conform Legii nr. 84/1998.

  Plata cu cardul pe Japora-ceasuri.ro, VISA, Mastercard
  Viziteaza magazinul Japora-Ceasuri.ro pe ShopMania
  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>