Japora-Ceasuri.ro Log in  |  Cosul tau de cumparaturi Cosul tau
contine 0 produs(e)
COMENTARII CUM CUMPAR GARANTIE LIVRARE RETURNARE CONTUL MEU CONTACT

CEASURI RETRO

Ceasuri barbatesti

Ceasuri dama

OFERTE SPECIALE

Ceasuri ieftine

Japora-Ceasuri.ro | Gama completa de ceasuri Casio
Home
CASIO EDIFICE
CASIO G-SHOCK
CASIO PRO TREK
CASIO OUTGEAR
RADIO CONTROLLED
CASIO STANDARD
CASIO BABY-G
CASIO SHEEN
CASIO DATA BANK
CASIO LINEAGE
CEASURI SEIKO
CEASURI CITIZEN
CEASURI ORIENT
CEASURI LORUS
CEASURI BARREL
CEASURI HEAD
CEASURI JUNKERS
CEASURI MARK MADDOX
CEASURI TIMEX
CEASURI TW STEEL
CEASURI ATLANTIC
CEASURI BULOVA
CEASURI MICHAEL KORS
CEASURI NAUTICA
CEASURI EMPORIO ARMANI
CEASURI HUGO BOSS
CEASURI TIMECODE
CEASURI EXECUTIVE
CASIO SPORT
CEASURI GUESS
ACCESORII CEASURI
    Curele (Bratari)
CEASURI SPECIALE
    SmartWatches
    Ceasuri de perete
    Ceasuri de birou
    Ceasuri pentru copii
Ceasuri INVICTA
CEASURI CALVIN KLEIN
CEASURI SWISS MILITARY HANOWA
Ceasuri recomandate
Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-1BER Retro
Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-1BER Retro
301.12 RON
219.50 RON (TVA inclus)
Informatii utile
PROGRAM DE LUCRU
Program comenzi online :
Permanent 24 h

Program livrari :
Luni - Vineri    09:30 - 14:00

Program asistenta :
Luni - Vineri    09:30 - 17:00
Sambata         10:00 - 13:00
Oferte speciale
Ceas Casio G-Shock GA-110GB-1A GARISH BLACK COLLECTION
Ceas Casio G-Shock GA-110GB-1A GARISH BLACK COLLECTION
756.49 RON
559.50 RON (TVA inclus)
Vezi toate modelele recomandate de ceasuri Casio
Modele noi de ceasuri
Ceas dama Casio Standard LTP-1333L-2ADF
Ceas dama Casio Standard LTP-1333L-2ADF
259.98 RON
Detalii
Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Click pe intrebare pentru a vedea raspunsul.
1. REZISTENTA LA APA. Clasificarea rezistentei la apa a ceasurilor CASIO.

2. Tough Solar. Care este durata de viata a celulei solare si a bateriei reincarcabile?
In mod normal, celula solara si bateria reincarcabila ar trebuie sa dureze la fel de mult ca si ceasul.
3. Dimensiune carcasa ceas. Cum sunt masurate dimensiunile ceasului specificate in descrierea fiecarui produs?

Dimensiunile ceasurilor prezentate in descrierea fiecarui produs sunt masurate conform imaginii de mai jos:

 

Masurarea dimensiunilor carcasei

 

4. Tough Solar. Desi nu este nevoie ca bateria sa fie inlocuita, sunt solicitate totusi anumite proceduri periodice de intretinere a ceasului?
Modelele de ceasuri rezistente la apa necesita inlocuirea sigiliilor de cauciuc la fiecare doi sau trei ani pentru a se asigura o rezistenta corespunzatoare la apa.
5. Tough Solar. Pot incarca ceasul la lumina fluorescenta?
Da. Ceasul ar trebui sa continue sa functioneze normal, atata timp cat il pastrati expus la lumina de interior si la lumina de exterior, cat mai mult posibil, pe tot parcursul zilei.
6. Tough Solar. Ce inseamna functia Full auto-iluminare a cadranului (Full Auto Light)?
Functia Full auto-iluminare a cadranului (Full Auto Light) ilumineaza in mod automat fata ceasului de fiecare data cand ceasul este inclinat in directia fetei utilizatorului, si doar atunci cand este intuneric afara sau in conditii de slaba luminozitate. Fata ceasului nu va fi iluminata automat in cazul in care functia Full auto-iluminare a cadranului (Full Auto Light) este oprita (dezactivata) sau in cazul in care ceasul dumneavoastra nu este dotat cu aceasta functie.
7. Tough Solar. Pe afisajul ceasului nu apare nimic. Ce trebuie sa fac?
Asezati ceasul intr-o locatie in care este expus la lumina. In cazul in care caracterele ce trebuie afisate nu reapar, sau indicatorul CHARGE incepe sa palpaie pe afisaj dupa aproximativ cinci secunde, inseamna ca nivelul bateriei este foarte scazut. In acest caz, lasati ceasul expus la lumina pana cand indicatorul CHARGE dispare de pe ecran. Tineti cont ca toate butoanele ceasului sunt dezactivate in timp ce indicatorul CHARGE palpaie pe ecran.
8. Tough Solar. Ce ar fi indicat sa fac in cazul in care intentionez sa nu utilizez ceasul pentru o perioada lunga de timp?
Daca aveti de gand sa lasati ceasul intr-un sertar sau intr-un loc in care nu este expus la lumina, trebuie ca mai intai sa incarcati complet ceasul si sa activati functia de Power Saving pentru a fi sigur ca se conserva energia bateriei.
9. Tough Solar. Ce semnifica indicatorul RECOVER sau RECOV (indicator static sau care palpaie) de pe afisajul ceasului meu?
Acest indicator apare pentru a va instiinta ca bateria se reface dupa o incarcatura mare intr-o perioada scurta de timp. Toate semnalele sonore si lumina sunt dezactivate in timpul refacerii bateriei. Indicatorul ar trebui sa dispara si functionarea normala ar trebui sa se reia dupa ce nivelul bateriei a fost recuperat. In cazul in care indicatorul RECOVER/RECOV apare frecvent, inseamna ca a mai ramas putina baterie. Asadar, lasati ceasul expus la lumina puternica pentru ca bateria sa se incarce.
10. Tough Solar. De ce lucruri trebuie sa tin cont in timpul incarcarii bateriei?

Bateria se va incarca suficient atata timp cat se asigura expunerea ceasului la lumina naturala ori la lumina de exterior cat mai mult posibil, pe parcursul intregii zile. Totusi, trebuie sa tineti cont ca o incarcare ce are loc in conditii de caldura foarte mare, ca cele descrise mai jos, poate duce la functionarea necorespunzatoare a ceasului sau poate cauza arsuri:

  • Pe bordul unei masini parcate la soare
  • Aproape de o lumina incandescenta sau in apropierea altor surse de caldura intensa
  • Orice alta zona expusa la razele directe ale soarelului pentru perioade lungi de timp.

De asemenea, retineti ca eficienta incarcarii se reduce daca se va bloca vreuna dintre partile celulei solare.

11. Tough Solar. Cum pot sa restabilesc functionarea normala a ceasului din Sleep State (Starea de Somn)?
Asezati ceasul intr-o locatie in care este expus la lumina, sau apasati orice buton. Daca ceasul dumneavoastra este echipat cu functia de Auto-iluminare (Auto Light), functionarea normala a ceasului va fi restabilita atunci cand inclinati ceasul spre fata dumneavoastra pentru a citi.
12. Tough Solar. Ce ar trebui sa fac pentru ca bateria sa tina mai mult timp?
Folositi doar atunci cand aveti nevoie lumina, alarma si alte functii ce consuma multa baterie. Daca ceasul dumneavoastra este dotat cu functia Full auto-iluminare (Full Auto Light), este recomandat sa opriti aceasta functie atunci cand nu aveti nevoie ca fata ceasului sa fie iluminata.
13. Tough Solar. De ce pe afisajul ceasului meu nu apare nimic, decat un indicator SLEEP sau S (static sau palpaind)?

Ceasul este astfel conceput incat sa intre in mod automat in starea de somn si sa stinga ecranul pentru a se conserva energia, de fiecare data cand ceasul nu este expus la lumina pentru o anumita perioada de timp. Starea de somn este indicata atunci cand "SLEEP" sau "S" apar pe ecran (static sau palpaind). Click aici pentru informatii despre iesirea din starea de somn (Sleep State).

Unele modele de ceasuri au o stare de somn formata din doua etape. In etapa 1, este stins doar ecranul, asa cum este descris mai sus. Daca ceasul ramane fara lumina pentru mai multe zile, va fi activata etapa a 2-a, care va opri toate functiunile ceasului, cu exceptia timpului. Pentru informatii despre starea de somn, cititi manualul de utilizare al ceasului dumneavoastra.

Important!
Ceasul va intra in starea de somn doar atunci cand este activata functia de Power Saving.

14. Tough Solar. Vor suna alarma si semnalul sonor pentru ora fixa (Hourly Time Signal) atunci cand ceasul este in starea de somn?
Daca ceasul dumneavoastra are o stare somn dintr-o singura etapa, alarmele si semnalul sonor la ora fixa (Hourly Time Signal) vor suna in timp ce ceasul se afla in starea de somn. Daca ceasul dumneavoastra are o stare de somn formata din doua etape, alarmele si semnalul sonor la ora fixa (Hourly Time Signal) vor suna in timp ce ceasul este in etapa 1 a starii de somn, dar nu si in etapa 2 a starii de somn.
15. Waveceptor (Receptia radio-controlata atomica) / Timp Atomic. Care sunt razele de actiune ale receptiei semnalului de calibrare a orei pentru ceasul meu?
  • Pentru EUROPA

 

Raza de actiune a receptiei semnalului de calibrare a orei in Europa

Nu uitati ca acel semnal de calibrare a orei emis de transmitator, pe care ceasul este capabil sa il receptioneze si raza de receptie a ceasului depind de numarul de modul (Module Number) al ceasului. Inainte de a achizitiona un anumit model de ceas, verificati mai intai numarul de modul format din patru cifre precum si capabilitatile modulului respectiv, pentru a va asigura ca ceasul corespunde nevoilor dumneavoastra.

  • Pentru AMERICA DE NORD

 

Raza de actiune a receptiei semnalului de calibrare a orei in America de Nord

 

 

16. Waveceptor (Receptia radio-controlata atomica) / Timp Atomic. De ce ora setata de semnalul de calibrare a orei este usor diferita fata de ora indicata de semnalul de timp de la televizor, radio, etc.?
Dupa receptionarea semnalului de calibrare a orei, ceasul va efectua mai multe calcule pentru a determina ora curenta. Aceste calcule pot influenta setarea ce indica timpul sa afiseze ora cu o diferenta de pana la 1 secunda.
17. Waveceptor (Receptia radio-controlata atomica) / Timp Atomic. Cum este precizia acestui ceas?
Excelenta. Deoarece acest ceas isi ajusteaza in mod automat ora in conformitate cu un semnal de calibrare orara, intodeauna veti avea asigurata o afisare foarte precisa a timpului.
18. Waveceptor (Receptia radio-controlata atomica) / Timp Atomic. De ce timpul indicat in urma receptionarii semnalului de calibrare a orei este cu o ora in urma?

Acest lucru se datoreaza faptului ca ceasul nu face modificarile pentru Ora de Vara (Daylight Saving Time). Modificati setarea DST a ceasului in "Auto DST", iar ceasul isi va ajusta astfel ora in mod automat. Nu uitati ca setarea DST  trebuie oprita in cazul in care dumneavoastra locuiti intr-o regiune in care nu este folosita Ora de Vara (Daylight Saving Time).

* Pentru modelele de ceasuri care nu sunt dotate cu functia de "Auto DST": Setarea DST poate fi doar manual oprita/pornita.

Inscrie-te la newsletter
Introdu adresa ta email pentru a primi cele mai noi oferte!
Opinia cumparatorilor
Ceas barbatesc Casio Edifice EFV-530D-1AVUEF Chronograph
Ceasul arata in realitate mult mai bine ca in poza! A ajuns ..
Rating: 5 din 5 Stele!
Cautare avansata
Cauta dupa: Pret intre:
si RON
Categorie:Oferte speciale
Ceas barbatesc Casio Pro Trek PRW-7000-1BDR MultiBand 6 Solar Triple Sensor Version 3 Smart Access
Ceas barbatesc Casio Pro Trek PRW-7000-1BDR MultiBand 6 Solar Triple Sensor Version 3 Smart Access
3899.75 RON
2799.50 RON (TVA inclus)
Ceasuri recomandate
Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-9BER Retro
Ceas dama Casio Standard LA680WEGA-9BER Retro
301.12 RON
199.50 RON (TVA inclus)
Vezi ceasurile din promotie
Categorii stiri

Ultimele stiri

Modele noi de ceasuri
Ceas barbatesc Casio Standard MTD-1066B-1A1VDF
Ceas barbatesc Casio Standard MTD-1066B-1A1VDF
443.47 RON
Detalii
 

JAPORA-CEASURI.RO | Stil si precizie japoneza - Ceasuri de mana, ceasuri barbatesti, ceasuri dama, ceasuri desteptatoare

Informatii de contact

Telefon:   0742-142.322
   0770-789.939
    0356-006.907
2009 - 2018 JAPORA-CEASURI.RO
Toate drepturile rezervate.
CUI: RO16756842, Reg.Com.: J35/2593/2004
S.C. Tehnika S.R.L.
Japora-Ceasuri pe Facebook JAPORA pe Facebook

Toate drepturile rezervate S.C. TEHNIKA S.R.L. © Copyright 2009 - 2018.
C.U.I.: RO 16756842, Nr. Reg.Com.: J35/2593/2004, Adresa: Str. Salciei nr.1, Timisoara, Romania.
Preturile includ TVA. Stocurile sunt afisate in timp real. Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe.
Japora este marca inregistrata cu Certificatului de inregistrare a marcii nr. 132141 din 04.03.2014, conform Legii nr. 84/1998.

Plata cu cardul pe Japora-ceasuri.ro, VISA, Mastercard
Viziteaza magazinul Japora-Ceasuri.ro pe ShopMania